مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

یک زمین خریده ام از سازمان تبلیغات اسلامی از آبادی ماقبل که زمین برابر استعلام از اداره ثبت اسناد در مالکیت سازمان بوده
برابر دو مصالحه نامه اختیارات به ورثه مالک اصلی زمین داده شده تا با معرفی افراد حقیقی یا حقوقی توسط سازمان تبلیغات اسلامی بدون دریافت وجهی شرایط
واگذاری و انتقال را فراهم بکنه و در همین راستا وکالت جهت انجام امور ثبتی تا تکمیل پروندها و صدور سند بنام خریداران به وکیل ورثه اعطا شده که ایشان تعداد 25 قطعه از 79 قطعه رو فروخته که یکی از اون قطعات هم من خریدم الان دادگاه بدوی بطلان دعوی و تجدید نظر هم رای رو تایید کرده در صورتی که تمام مدارک به نفع من می‌ باشد چکار کنم ؟

پاسخ ها :

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

درود بر شما - خواسته شما از دادگاه چه بوده ؟ دادگاه براساس خواسته رای صادر می کند .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مدارک شما نیازمند بررسی است از طریق مشاوره تلفنی با من اقدام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما قابل بررسی است در صورت تمایل تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
پاسخ سوال شما اعلام شده است درصورت نیاز به توضیحات بیشتر از پنل مشاوره تلفنی استفاده فرمایید