مشاوره حقوقی رایگان - قرار جلب به دادرسی

سلام 2نفرا مدند در منزل فحاشی و ایراد ضرب و جرح که محکوم هم شدند حالا ینفرشون شکایت ضرب و جرح از طرف من کرده و شاهدشم همون شریک جرمشه چطور دادیار دستور جلب برای من داده؟ درضمن در تمام ابلاغیه ها من را شاکی قلمداد کردند که روز دادگاه دادیار گفت اشتباه شده و من متهمم ولی بعد از انهم باز عنوان شاکی نام من در همه ی ابلاغها بود

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. کمک به شما فقط با بررسی مدارک امکان پذیر هست. اما در خصوص این که شاکی هستید یا متهم : در هر پرونده ای ممکنه شما از جهتی شاکی و از جهتی متهم باشید. اگر طرح شکایت کردید ، قطعا به پرونده رسیدگی میشه و اگر طرف مقابل هم شکایت کرده باشه به همین صورت هست در روز مراجعه به دادسرا حتما ضامن یا کفیل همراهتون باشه

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

سلام بهتره از هردونفر شكايت كنيد و بهتراست وكيل پرونده شمارا مطالعه يا پيگيري كند كه به نتيجه برسيد