مشاوره حقوقی رایگان - ندادن دستمزد

با سلام. من قرار شد برای شرکتی کار طراحی کاتالوگ انجام بدم. اما قراردادی ننوشتیم. و پولی جابجا نشد از ابتدا بعنوان پیش پرداخت. باهم مبلغی را طی کردیم و من چند مدتی کار را طراحی کردم. بعد ایشان درخواست کردند که فایل را لایه باز میخواهند که بتوانند داخلش دخل و تصرف کنند (کاری که هیچ طراحی نمیکند) اصرار کردند و من خواستم مبلغی به کل مبلغ طی شده اضافه کنند که فایل را لایه باز بهشان بدهم. الان چند روز است دیگر خبری ازشان نیست و پاسخ درستی هم نمیدهند. بنظر میرسد نمیخواهند تسویه کنند و فایلهای چاپی را بگیرند. این را بگویم که من به عنوان پیش نمایش عکسهایی از کار را برایشان ارسال کرده بودم. و تمام ارتباط نوشتاری و صوتی ما از طریق واتساپ انجام شده. آیا می توانم با اسکرین شات و فایلهای صوتی ازشان شکایت کنم. وقت و انرژی مرا بیخودی گرفتند؟؟ ممنونم

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. سلام. توضیح این موضوع کمی پیچیدست. امکان طرح دعوی وجود داره. و بار اثبات به عهده شماست ولی به چند دلیل ممکنه نتوانید به نتیجه مورد نظرتون برسید.