مشاوره حقوقی رایگان - سوال

باسلام بنده زمین فروخته ام قولنامه ای که بنگاهی نیست قولنامه عادی است و می خواستم زمینم را از ایشان بخرم طبق مزنده روز چون زمینم را به ان کسی که فروخته بودم فوت کرده و همسر وی قیوم فرزندانش می باشد متشکرم از راهنمایتان

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
فوت خریدار موجب فسخ معامله نمی باشد و در صورت تمایل می توانید توافقی فسخ کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید از همسر متوفی خریداری کنید طبق شرایطی خاص البته نیاز به مشاوره می باشید