مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده

باسلام حدود پنج سال پیش خواهرم توی شهرستان دامغان براثر آتش گرفتن پیک نیک دچار سوختگی و فوت شد در صورتی که حادثه عمدی هم به نظر میرسید ولی چون شاهد و مدرکی نداشتیم مادرم رضایت داد و دیگه دادگاه ما رو نخواستن پدرم اونموقع زندانی بودن الان ازاد شده و میخواد عاملین این حادثه عمدی یا سهوی رو پای میز محاکمه بیاره چه راهی سریعتر و راحت تره؟

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام..بدون برریس مدارک هیچ نظری نمیشه داد.ضمن این که محتویات پرونده هم باید برسی بشه.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام امکان تعقیب وجود دارد در صورت تمایل تماس بگیرید

آیدا رضوانی

سرکار خانم آیدا رضوانی :

سلام بله امکانش وجود داره اما باید مدارکتون هم بررسی بشه در صورت تمایل تماس بگیرید