مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

سلام خسته نباشید
من درخواست اجرت المثل کرده بودم‌ که رای دادگاه بدوی به پرداخت چهار میلیون اجرت المثل و هزینه دادرسی بود و رای دادگاه تجدید نظر رای دادگاه بدوی رو نقض کرده و گفته من باید ثابت میکردم قصد تبرع نداشتم و‌ زوج هیچ‌ دستوری به کار کردن من نداده و رد دادخواست کردن اعاده دادرسی میتونه نتیجه داشته باشه و‌ چجوری باید درخواست اعاده دادرسی بکنم؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام اگر شما قبل اقامه با یک همکار مشورت میکردید اینگونه نمی شد .اصل بر این است که هرکس کاری انجام می دهد با اجرت است طرف مقابل باید قصد تبرع ثابت کند

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام اعاده دادرسی شرایط خودش را دارد