مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ضامن از طرف دادسرا

سلام. ابلاغیه ای از دادسرا برای من ارسال شده و از من خواسته شده که به دادسرا مراجعه و از اتهام خیانت در امانت که به بنده وارد شده دفاع کنم. پس از مراجعه به دادسرا از من درخواست کردند که ضامن معرفی کنم و من گفتم ضامن ندارم. اعلام کردند که در این صورت بازداشت می شوی. آیا بدون اینکه جرمی ثابت شده باشد من را بازداشت می کنند و همچنین می خواستم اجمالا ادامه روند پرونده من را بیان بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام ، بله به موجب قرار صادره چنان چه نتوانید ضامن یا کفیل معرفی کنید بازداشت می شوید./

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام شما تفهیم اتهام شده اید و باید تامین بسپارید وگرنه بازداشت می شوید

محمد راجی

جناب آقای محمد راجی :

بله در صورت نداشتن ضامن قراربازداشت صادر میشه بعد از این مرحله دادسرا به دفاعیات طرفین رسیدگی و قرار قانونی بر پذیرش شکایت یا برائت شما صادر میکند.