مشاوره حقوقی رایگان - الزام تنظیم سند خودرو

اینجانب ... ... جانباز 45درصد هستم وضعیت جسمانی خوبی ندارم شخصی به اسم م. 15سال پیش ماشینی که فروختم خریده الان من نه طرفش هستم نه مشخصاتی دارم ازش غیابی شکایت کرده حقوق منو مسدوده کرده به شماره پرونده ...........الان غیابی سند به نامش خورده پرونده مختومه شده.
اما حقوقم مسدوده همچنان خواستم حسابم رو آزاد کنم اجرای احکام

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید از طریق الکترونیک به شعبه اجرای احکام لایحه ارسال کنید تا رفع مسدودی صورت گیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
جهت رفع مسدودی به اجرا مراجعه نمایید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، به همان شعبه اجرای احکام مراجعه و مشکل خود را مطرح و درخواست رفع مسدودی حسابتان را نمایید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای رفع مسدودی باید به اجرای احکام مراجعه نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید حضورا به مرجع قضایی مراجعه نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام جهت رفع مسدودی به اجرا مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به اجرا احکام مراجعه نمایید و درخواست رفع مسدودی حساب خود را نمایید