مشاوره حقوقی رایگان - الزام تنظیم سند خودرو

با سلام
دادگاه رای بنده رو ابلاغ کرده در 30 آبان ماه و در دادگاه حضور خوانده حضور نداشته رای غیابی به نفع بنده بوده چه تاریخی باید برای اجرا حکم اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
42 روز بعد از ابلاغ به خوانده اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

42 روز بعد از ابلاغ به خوانده اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از تاریخ ابلاغ به خوانده 40 روز بگذرد می توانید تقاضای اجرای حکم را با معرفی ضامن انجام دهید .
البته در محاسبات روز ابلاغ و روز اقدام حساب نمی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

42 روز بعد از ابلاغ به خوانده اقدام نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام 13 دی ماه باید درخواست اجرای حکم را مطرح نمایید اگر محکوم علیه واخواهی و تجدیدنظر خواهی ننماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

42 روز بعد از ابلاغ به خوانده اقدام نمایید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

یک وکیل

بعداز 42روز از تاریخ ابلاغ

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت حکم. چون ممکن است واخواهی و تجدیدنظرخواهی کند.سپس باید برای اجرا درخواست دهید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام 42 روز پس از ابلاغ به خوانده در صورت عدم اعتراض تقاضای صدور اجراییه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام 42 روز پس از ابلاغ به خوانده در صورت عدم اعتراض تقاضای صدور اجراییه کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پس از پایان مهلت تجدیدنظرخواهی و عدم واخواهی خوانده غیابی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از 44 روز از تاریخ ابلاغ رای غیابی به محکوم علیه

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید درخواست صدور دستور فروش مال مشاع را بخواهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از 42 روز می توانید اقدام نمایید