مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه بدوی

با سلام و احترام

اینجانب شرکتی را بابت مطالبه وجه قراردادی در سال 98 محکوم کردم ولی در متن رای دادگاه تقاضاتی با مدارک ارائه شده و راایی که قاضی برایم صادر کرد وجود دارد.
با توجه به ایمیلی که به عنوان مدرک ارائه کردم قاضی جلوی خودم تاریخ محاسبه تاخیر تادیه را از همان 13 مهر 98 وارد کرد و مدارک را ضمیمه پرونده ام کرد.
اما در متن رای دادگاه آمده خسارت تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست شهریور امسال 1400 میشود.
در ضمن قبل از دادگاه هم برای تامین دلیل هزینه های کارشناسی دادم که برخلاف هزینه دادرسی در رای قاضی ذکر نشده است.
الان باید برای اصلاح این رای اقدامی بکنم؟ باید اعتراض کنم؟
یا این متن کلی است و دقیق نیست و لازم نیست اقدامی انجام دهم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید فقط از
رای تجدیدنظرخواهی نمایید و