مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه بدوی

سلام،وقتتون بخیر
دادگاه نخستین درمورد موضوع "توهین وضرب وجرح عمدی" بدلیل نداشتن اداله کافی قرار منع تعقیب صادر کرد(درحالیکه اصلابه گواهی پزشکی قانونی توجه نکردن وعقیده ای به استماع شهادت نداشتند) دادگاه تجدیدنظر نیز رای صادره رو تایید کرد...
حالا سوال اینجاست آیا می شود به این رای قطعی اعتراض کرد؟یابه شکل دیگر ازابتدا شکایت نمود؟آیا فقط اعاده دادرسی به دیوان میشه کرد؟
ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

گواهی پزشکی قانونی مدرک کافی برای اثبات وقوع جرم ضرب و جرح نیست و باید ول پرونده را بررسی کرد منع تعقیب صادر شده است و تابید شده است خیر بنابر شرایطی می‌توان دعاوی دیگری مطرح کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده اگر دادگاه تجدیدنظر رد کنه شکایت مجدد یا اعاده دادرسی نتیجه ای نخواهد داشت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر حکم قطعی صادر شده است مگر دلیل جدید داشته باشید و اعاده دادرسی نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دلیل و مدرک جدیدی یافتی مجددا میتوانید شکایت کنید