مشاوره حقوقی رایگان - کسری پارکینگ و حق تقدم و تاخر

با توجه به نظر مشورتی شماره 7/99/138 :
سلام مالکی با سازنده مشارکت انجام دادند در جواز ظاهرا 6 طبقه و هر طبقه دو واحد قرار بود ساخته شود به استنای طبقه 6 که قرار بود تک واحد بشود منتها در عمل نه تنها طبقه آخر دو واحدساخته شد بلکه یک واحد هم طبقه 7 به اندازه واحدهای جنوبی ساخته شده است که قرار بود جریمه و سود آن بین سارنده و مالک مساوی تقسیم شود که در نهایت مالک آنرا را از سازنده خرید حالا دو واحد کسری پارکینگ وجود دارد .
سوال 1: آیا بحث تقدم و تاخر شامل کل واحدها است یا فقط واحدهای سازنده ؟ چون مالک مدعی است که یک واحد بدون پارکینگ سهم من است و یکی سهم سازنده در حالیکه آخرین معاملات واحد طبقه آخر بود که سازنده به مالک فروخته است و قبل از آن هم مالک یک واحد به کسی فروخته است. اگر بحث تقدم بشود مالک بدون پارکینگ میماند
سوال 2:درصورتی که حق تقدم شامل مالک نشود و یک واحد از سازنده و یک واحد از مالک بدون پارکینگ بماند آیا اگر به عنوان مثال واحد 4قبل از من درسال 95 معامله کرده است من واحد5 را سال 96 خریدم ولی مالک واحد 4 در سال 97 ملک را به کس دیگری فروخته است الان تقدم با چه کسی است ؟

https://edarehoquqy.eadl.ir/جستجوی-نظریات-مشورتی/جستجوی-نظریه/moduleId/1286/controller/Search/action/Detail?IdeaId=13374

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام موضوع شما باید با بررسی قرارداد پاسخ داده شود