مشاوره حقوقی رایگان - استرداد لاشه چک

با سلام ،من از یک موسسه اتومبیل اجاره کردم به مدت 24 ساعت و بابت تضمین یک سند و یک فقره چک به مبلغ35 میلیون تومان دادم، ولی پس از استرداد خودرو سند به من تحویل داده شد و گفتند چک تا مشخص شدن خلافی خود و چند روزی پیش ما باشد، ولی هر بار به بهانه های چک را تحویل ندادند، تا اینکه توسط شخص دیگری گواهی عدم پرداخت آن صادر شد و من با توجه به اسنادی که داشتم کیفری شکایت کردم خیانت در امانت، خود شخص اجاره دهنده هم در شورا حضور داشت و اعلام کرد که چک امانت بوده و من تحویل نداده ام و خود را ملزم به جبران خسارت کرد و با این وصف سفارش شد، اما دادگاه کیفری رای قطعی منع تعقیب صادر کرد و من دادخواست حقوقی استرداد لاشه چک دادم که هم فرم زننده چک و هم شخص خیانت در امانت هر دو را شکایت کردم، که رای اول منع تعقیب صاد شد، که اعتراض کردیم، و جلسه دوم دادگاه بر قرار شد و دست نوشته شخص اجاره دهنده اتومبیل و اقرار او را تحویل دادم که خود ملزم به جبران خسارت کرده بود،میخواستم لطف بفرمائید آخرش چه رأی صادر میشه

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تصمیم گیری در اختیار دادگاه است و در این مورد خاص باید مدارک بررسی شود
مشاوره تلفنی با من به شما پیشنهاد میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام موضوع شما باید بررسی کرد تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازمند بررسی است در صورت تمایل تماس بگیرید