مشاوره حقوقی رایگان - طرح خیانت در امانت بابت عدم برگشت لاشه چک

با عرض سلام و خسته نباشی خدمت همه مشاورین گرانقدر
جسارتا ، من هر چی پرسیدم پاسخ دادیدن تماس بگیرید!!! لطفا پاسخ سوال را بدهید.
بنده بابت خرید ملکی یک فقره چک صادر نموده ام که در زمان سررسید بدلیل اختلاف از پرداخت خوداری کردم که با حکم دادگاه مجبور به پرداخت شدم که وجه به حساب دادگستری واریز و طرفم هم دریافت کرد بعد از پرداخت اظهارنامه درخواست لاشه چک کردم اما طرف اقدام نکرد و من هم دادخواست استرداد لاشه چک دادم ،الان طرفم بدلیل اینکه در مبایعه نامه وجه التزام عدم انجام تعهد روزانه تعین شده بود دادخواست دریافت خسارت بابت اینکه چک را در سررسید پرداخت نکردم داده،حالا من به این نتیجه رسیدم دلیل اینکه لاشه چک را نزد خود نگه داشته اینست که من نتوانم انرا در دادگاه ارائه کنم چون وجود چک در دست صادر کنده دلیل پرداخت بدهی بود همچنین تاریخی که در چک قید شده حدود 9 ماه بعد از تاریخی که اون بعنوان شروع عدم انجام تعهد ذکر کرده میباشد ،،،حال با این اوصاف اگر شکایت کیفری انجام دهم سو نیتش محرز میشود یا خیر؟
《با درود بی پایان》

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تماس بگیرید و تصویر مبایعه نامه را بفرستید تا پاسخ دقیق به شما ارائه گردد . بدون مطالعه مبایعه نامه امکان پاسخ گویی نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بدون مطالعه مبایعه نامه امکان پاسخ گویی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تماس بگیرید و تصویر مبایعه نامه را بفرستید تا پاسخ دقیق به شما ارائه گردد . بدون مطالعه مبایعه نامه امکان پاسخ گویی نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی مفاد مبایعنامه هست تا بتوان راهکار درست ارایه داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما مبلغ چک را به حساب دادگستری واریز کرده اید لاشه چک باطل شده محسوب میشود و هیچ ارزشی ندارد
ولی اگر در قرارداد ، خسارت وجه التزام روزانه ، شرط شده باشد شما باید با ارائه لایحه محکم از خود دفاع نمایید در غیر این صورت محکوم خواهید شد
خیر با شکایت کیفری خیانت در امانت هم نتیجه نخواهید گرفت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بدون مطالعه مبایعه نامه امکان پاسخ گویی نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که وجه التزام روزانه شرط شده باشد شما بایستی با ارائه دلایل و مستندات محکم و محکمه پسند از خود دفاع نمایید، فکر نمی‌کنم سوء نیت مجرمانه شخص مشخص گردد،ضمن اینکه مشاوره دقیق مستلزم مطالعه قراردشمامی باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان شکایت خیانت در امانت نمی باشد
با توجه به وجه التزام و عدم پرداخت در موعد ملزم به پرداخت هستید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بدون مطالعه مبایعه نامه امکان پاسخ گویی نیست