مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خیانت در امانت برای استرداد لاشه چک

با عرض ادب و احترام
اینجانب چکی صادر نمودم که در موعد پاس نشد و باحکم دادگاه وجه چک را پرداخت کردم ، حال اظهارنامه استرداد لاشه چک دادم که طرفم خودداری کرده، حال به گفته یکی از وکلا، میخواهم دادخواست خیانت در امانت بدهم، ایا به نتیجه میرسد و طرفم اجبار به استرداد لاشه چک میشود ، طرفم ادم شیادی است و قطعا فکرهای برای ازار دادنم دارد،
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با حکم دادگاه وجه چک را پرداخت کرده اید از طریق اجرای احکام پیگیری کنید تا لاشه چک را تحویل دهد. اگر امتناع کرد دادخواست استرداد لاشه چک بدهید.
شکایت خیانت در امانت نتیجه ای نخواهد داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر با حکم دادگاه وجه چک را پرداخت کرده اید از طریق اجرای احکام پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر با حکم دادگاه وجه چک را پرداخت کرده اید از طریق اجرای احکام پیگیری کنید

کریم مویدی

جناب آقای کریم مویدی :

آره حتما این اقدام و انجام بدین چون احتمال سواستفاده ازچکها وانتقال اون به شر خر خواهد بود .ابتدا اظهارنامه بااین عنوان (استرداد باشه چکهای ......)دردفترخدمات قضایی ثبت کنید بعد که جوابش آمد شکایت کنید مبنی برخیانت ر امانت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر با حکم دادگاه وجه چک را پرداخت کرده اید از طریق اجرای احکام پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شکایت خیانت در امانت را نمی توانید اقامه نمایید زیرا دارنده چک ، بر روی چک اقدام نکرده اید و شما باید دادخواست استرداد لاشه چک را اقامه نمایید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیانت در امانت موضوعیت ندارد و شکایت شما نتیجه ایی نخواهد داشت . استرداد لاشه چک را مطرح کنید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

شکایت خیانت در امانت موضوعیت ندارد و فقط میتوانید دادخواست استرداد لاشه چک‌بدهید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بله با توجه به اینکه حکم دادگاه را انجام داده اید. و اظهار نامه داده اید میتوانید دادخواست الزام به استرداد را مطرح نماییدو یا شکایت مورد نظر را انجام دهید. حتما ب نتیجه میرسید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه شکایت خیانت در امانت قابل پیش‌بینی نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست استرداد لاشه چک کفایت می ند بدوا از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام چونکه وجه چک را پرداخت کرده اید درآینده جای نگرانی نیست از اجرای احکام بخواهید لاشه راتحویل دهد

الناز هوشیارزاده

سرکار خانم الناز هوشیارزاده :

سلام. دادخواست الزام به استرداد را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر با حکم دادگاه وجه چک را پرداخت کرده اید از طریق اجرای احکام پیگیری کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق اجرای احکام پیگیری کنید و یا در نهایت دادخواست حقوقی استرداد لاشه چک ثبت کنید. خیانت در امانت موضوعیت ندارد

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام با توجه به اینکه وجه چک را پرداخت نمودید بهترین راه حل شکایت کیفری خیانت در امانت به شرط تحقق ارکان جرم می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست استرداد لاشه چک را مطرح نمایید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بهتر است از اجرای احکام اقدام کنید. بعد اظهارنامه و بعد دادخواست.

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام بله مصداق خیانت در امانت است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بهرحال امکان شکایت کیفری برای شما وجود دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. مصداق خیانت در امانت نیست. به نظر شکایت کیفری نکنید. از طریق اجرای احکام پیگیر استرداد لاشه چک باشید.
در ثانی در آرای قبلی شماره چک قید شده است بنابراین جای نگرانی های بعدی ندارد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
خيانت در امانت نیست حقوقی پیگیر شوید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ..خیانت در امانتی واقع نشده...چک را که به طلبکار نمیدهند که مسترد کند بلکه باید پاس میشد که نشد و هنگام دادن مبلع باید نوشته ای میگرفتید که این پرداختبجاب آن چک است و آنرا مسترد میکردید.

یک وکیل :

سلام؛زمانی جرم خیانت درامانت محقق میشود که طرف مقابل بعداز حکم مذکور اقدام به کارسازی چک ویا واگذاری برگه چک به شخص ثالثی نماید.
بنابراین تااین اقدامات انجام نپذیرفته،طرف مقابل فقط خلف وعده وعدم اجرای تعهدنموده که جرم نیست و درحال حاضرتنها راه ،پیگیری پرونده ازطریق اجرای احکام مدنی مبنی برالزام به استردادلاشه چک می‌باشد‌‌.
امیدوارم توضیحات صریح ومکفی باشد.انشاءالله

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام دادخواست استرداد لاشه چک را بدهید و درصورت قطعیت رای واجراییه آن با معرفی به بانک از چک رفع اثرخواهد شد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بااظهارنامه وپرینت پولهایی که داده اید تقاضای استرداد لاشه چک بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیانت در امانت باید از نظر عناصر تشکیل دهنده جرم بررسی شود تا محقق گردد. در این خصوص برای بررسی مدارک از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دعوای حقوقی مطالبه استرداد لاشه چک مطرح کنید