مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام.ببخشید آیا اگ سفته ایی داده باشیم و موعد ان شده باشد و واقعا نتوانیم پرداخت کنیم راهی برای اقساطی کردن سفته وجود دارد مثل وام بشود و ماهیانه اقساط پرداخت شود و مشکلی پیش نیاید... بنده خانم هستم و بدلیل مشکلات مالی سفته دادم و الان وام جور نشده پس بدهم چکار باید بکنم ک برایم مشکل ساز نشود و اقساطی کنم

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

اگر دارنده سفته علیه شما طرح دعوی حقوقی کرد و شما محکوم شدید به محض صدور اجرائیه علیه شما حتما در فاصله کمتر از یک ماه دادخواست اعسار و تقسیط به همون دادگاه بدید