مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بدهی با کارت به کارت کردن

بنده به یکنفر بدهکارم و چند فقره چک دست طلبکار دادم سررسید چکها گذشت و من به مرور بوسیله کارت به کارت مبالغی از وجه چکها را در چند نوبت پرداخت کردم ولی لاشه چکها را نگرفتم آیا با پرینت حساب می توان مقداری که با کارت به کارت کردن پرداخت کرده ام ثابت کنم متشکرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله امکان دارد ولی باید اثبات نمایید که پرداخت وجه بابت کدام چک بوده است و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله اما باید ثابت کنید پرداخت بابت کدام چک بوده.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتی که در سند واریز قید شده باشد بابت پرداخت بدهی چک ... میتوانید اثبات نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
امکانپذیر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله با اثبات اینکه پرداخت جهت چک شماره ... بوده است امکان پذیر است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید ثابت کنید مبالغ واریزی بابت چک شماره x یا y یا ... بوده است