مشاوره حقوقی رایگان - گواهی کسر از حقوق

سلام
ببخشید من کارمندی در یک سازمان وابسته به شهرداری هستم می خواستم بدونم آیا در صدور گواهی کسر از حقوق و گواهی ضامن برای سازمان محدودیت وجود داره و مثلا اگه برای کسی 4 تا گواهی حقوق صادر کرد و بیشتر از سقف وام بود و وام گیرنده هیچ کدوم رو پرداخت نکرد. آیا کسی که گواهی زیاد صادر کرده از لحاظ حقوقی مشکلی متوجه اش هست یا نه؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، هیچ محدویتی ندارد. در بعضی از ادارات و سازمانها محدودیتی پیش بینی می کنند .ولی این محدودیت منشأ قانونی ندارد.