مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث که از پدربرزگ مرحوم و مادر بزرگ مرحومه به پدر مرحوم ام که به من میرسد

سلام. من از پدر بزرگم یک آپارتمان در کوی شهرآرای تهران به ارث رسیده این منزل به مساحت 83 متر است البته پدر بزرگم وارثانی دیگر هم دارد ولی اقدام نمی کنند. من و مادرم میخواهیم اقدام کنیم. همچنین از طرف مادر بزرگم مبلغ 26/5 میلیون سپرده در بانک طی 12 فقره از سال 1370 تا 1398 هست که میخواهم سهممان را دریافت کنم لطفا راهنمایی کنید در ضمن حق الزحمه را بفرمایید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ابتدا باید انحصار وراثت اخذ تا بتوانید نسبت به انجام سایر موارد همچون تقسیم ترکه اقدام نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
این امر امکانپذیر است و حق الزحمه نیز توافقی میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا
درخواست انحصار وراثت
پدربزرگ و پدر را در شورا مطرح نمایید و سپس دادخواست تقسیم ترکه را در دادگاه به طرفیت همه وراث مطرح نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
ابتدا با مدارک کامل تشریف ببرید دفترخدمات قضایی و دادخواست انحصاروراثت دهید و بعد باید به طرفیت وراث دادخواست تقسیم ترکه بدهید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بعد از انجام انحصار وراثت دادخواست تقسیم ارث تقدیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید جهت تحریر و تقسیم ترکه اقدام نماییدبدوا انحصار وراثت انجام دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا انحصار وراثت نمایید و بعد‌ دادخواست تقسیم ترکه بدهید و بر اساس کارهایی‌که انجام دادید میتوانید مطالبه حق الزحمه کنید .

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

ابتدائا ازطریق شورا

گواهی انحصار ورثه

ثانیاً دادخواست تحریر ترکه

ثالثا با این مدارک دادخواست تقسیم ترکه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تقاضای انحصار وراثت کنید و سپس برای تقسیم ترکه دادخواست دهید.جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

با سلام با دریافت گواهی انحصار وراثت می توانید سهم الارث شرعی و قانونی را دریافت کنید حق الوکاله طبق تعرفه ده درصد ارزش سهم الارث است.

مینا احمدی

مینا احمدی :

در صورت تمایل با شماره09122141753 تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . به عنوان اولین اقدام می بایست در خصوص دریافت گواهی انحصار وراثت از طریق دفترخدمات الکترونیک قضایی اقدام بفرمایید تا نوبت به مراحل بعدی برسد .

یک وکیل :

با سلام و عرض ادب ابتدا در خصوص حصر وراثت در مورد پدربزرگ متوفی تان و مادربزرگم توفیقات آنکه خدا رحمتشان کند اقدام فرمایید که این اقدام در شورای حل اختلاف محل صورت می پذیرد یعنی همان شهرآراانحصار وراثت یعنی وراث حین الفوت شخصی که فوت شده و بعد از اینکه انحصار وراثت انجام شد باید مرحله تحریر ترکه انجام شود حال ما فرض را بر این می گیریم که شما همه این موارد را انجام داده اید چنانچه پس از انجام این موارد � می‌توانند از سوی هر یک از وراث صورت گیردویروس دیگر هیچ اقدامی برای تقسیم ترکه انجام ندهند وراثتی که می‌خواهد تقسیم انجام شود با تقدیم دادخواست به دادگاه میتواند الزام وراث دیگر را به تقسیم ترکه بخواهد

مهدی اسدبیگی

مهدی اسدبیگی :

با سلام و احترام
با توجه به لزوم توضیح مفصل و مبسوط از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید