مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و ابروریزی توسط پسر

سلام .من 14سال داشتم با پسری ک از خودم 11سال بزرگ تر بود وارد رابطه شدم ایشان وعده دروغ داد ک هفته دیگر میاد خواستگاری . رابطه جنسی برقرار کرد در صورتی ک من سنی نداشتم و یه جورایی سو استفاده کرد. یه هفته شد 6 سال هر چی گفتم بیا خواستگاری گفت نه زوده. یک سال هست که میخام جدا شم ازش با تهدید نمیزاره.حالا بعد 6 سال تازه میخاد بیاد که من دیگ پشیمون شدم و نمیخامش . حالا تهدید میکنه که نمیزاره هیچوقت با کسی دیگه ازدواج کنم و ابروت و میبرم اگه ازدواج نکنی باهام .با پیج فیک عکسامو میفرسه برا خانوادم حتی پیام های تهدیدشو دارم ولی نمیخام کار ب شکایت برسه. چی کنم آبروم نره.
تورو خدا بگین من چی کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما براساس مدارکی دارید می توانید علیه وی شکایت کنید درصورتیکه قصدشکایت ندارید باید در آرامش با ایشان صحبت و مذاکره تا از زندگی شما خارج شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بر اساس مدارکی که دارید میتوانید علیه او شکایت کنید