مشاوره حقوقی رایگان - درباره فروش یا اجاره مغازه سرقفلی

باعرض سلام ما مغازه ای در تهران داریم که درسال 61 بصورت سرقفلی خریدیم که صاحب ملک درسال 1357بصورت غیر مجازه ساخته که ملکی حدود 2000متر بر اتوبان میباشد که شهرداری مجبور به پلمپ شد که صاحب ملک در امریکا ساکن میباشد به ایران نمیاد ما مجبور به واریز جریمه شهرداری شدیم الان هم پدر بنده فوت نموده وراث جهت اجاره یا فروش راهنمایی میخواهیم لطفا محبت کنید مارو راهنمایی نمایید در ضمن برای تغییر صنف به کجا مراجعه کنیم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
پیشنهاد می کنم سندرسمی سرقفلی رو تنظیم کنید و سپس در صورت تمایل و وجود اجازه آنرا بفروش بگذارید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام در صورت تمایل تماس بگیرید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

در صورت تمایل تماس بگیرید