مشاوره حقوقی رایگان - آیا امکان تجدیدنظرخواهی خوانده پس از درخواست و ثبت صدور اجرائیه هست ؟

با سلام. بنده(خواهان) در طرح دعوی مطالبه مالی، ابتدا به صورت غیابی رای به محکومیت خوانده گرفتم و سپس با اعتراض خوانده، جلسه حضوری تشکیل و نامبرده به پرداخت 18 میلیون تومان محکوم شد و پس از گذشت مواعد قانونی، در تاریخ 23/11/97 درخواست صدور اجرائیه از شورای حل اختلاف نمودم و تمبر زدم و ثبت گردید. اما در تاریخ 1/12/97 ابلاغ تجدیدنظرخواهی و تبادل لوایح برایم آمد. چگونه می شود که پس از درخواست صدور اخطار اجرائی و ثبت آن، تجدیدنظر خواهی خوانده یک هفته پس از درخواست صدور اجرائیه پذیرفته شود؟ ممنونم از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام در صورت داشتن عذر موجه ایشان امکان دارد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شاید زمان تجدیدنظر خواهی اما نشده .

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام با توجه به غیابی بودن رای طرف مقابل اعمال واخواهی نموده است