مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

با عرض سلام وخسته نباشید،1سال پیش بنده 1واحد از آپارتمان 6واحدی خریداری کردم وقرار شد مالک تا چند ماه بعد سند6واحدی را به تمام ساکنین ارائه بده،قبل از موعد مقرر من منزل را فروختم وحالا همان فروشنده اولی بدون اینکه سند تحویل بده ، زمین کنارساختمان را شروع به ساخت کرده و درواقع وصل به این 6 واحدی کرده،حالا فردی که از من خریداری نموده وآن پنج نفربقیه باید چکارکنند ، چون عملا یک درب هم میخواد به ساختمان جدید بده، لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام برای اظهار نظر باید قرارداد شما بررسی شود

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

دادخواست الزام به تنظيم سند مطرح كنيد-بدون اجازه شما مالكين چنين حقي ندارد -البته بهتراست شرايط معامله توسط وكيل بررسي شود