مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی زانو به پایین

با سلام خدمت وکلایی محترم در چه شرایطی جانبازی مستمری تعلق میگیره برای سرباز وظیفه من تصادف کردم و باعث تصادف فرماندم بوده چون اصرار زیاد کرده و به علت نقص فنی خودرویی سپاه بی توجهی راننده و الان 4ماه خونم تا حالا هم شکستګی جوش نخورده چکار کنم که مستمری یا جانبازی تعلق بگیره با تشکر از وکلای محترم

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، اگر منطقه جنگی و یا مانور نظامی باشد وشما در حین مأموریت باشی جانبازی به شما تعلق خواهد گرفت در غیر این صورت نه.