مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام
اگر زوجین موفق به دریافت گواهی عدم امکان سازش از دادگاه شده و پسر گواهی را به دفترخانه طلاق تحویل دهد ولی دختر با عوض شدن نظر در مورد طلاق، گواهی را ارائه ندهد و خواهان طلاق نشود
پسر میتواند این روند را ادامه داده و دختر را طبق همان شرایط دادخواست (شرایط طلاق توافقی) طلاق دهد؟

پاسخ ها :

علي اكبر يونسي

جناب آقای علي اكبر يونسي :

سلام
خیر توافق تا زمان اجرای صیغه طلاق باید پا بر جا باشد .

پرسشگر :

اگر طبق توافقنامه زوجین (دختر و پسر) قرار بر این باشد که وسایل و کادوهايي که گرفته شده را به همدیگر برگردانند ،اگر یکطرف به این توافق عمل نکند میتوانند طلاق را بهم بزنند؟
بعد از اجرای صیغه طلاق پسر میتواند طلاق را به این علت بهم بزنند؟

علي اكبر يونسي

جناب آقای علي اكبر يونسي :

تا قبل از اجرای صیغه طلاق بله ولی بعد از آن خیر