مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک

سلام. اپارتمانی بجهت دریافت وام و بصورت صوری بنام مادرم بود.مادر چن وقت پیش فوت کرد. اصل ملک متعلق به خواهرم میباشد
مراحل انحصار وراثت در دست اقدام هست.
آیا راهی هست قبل از اتمام مراحل انحصار وراثت ، بجهت جلوگیری از تضییع حق ایشان (ازطرف ورثه من)و در صورت فوت من
به حقشان برسند؟

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،خیر برای هر نقل و انتقالی احتیاج به انحصار وراثت است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصل بر مالکیت مادر شما است مگر انکه خلافش ثابت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید دادخواست ابطال انتقال سند رسمی را به علت صوری بودن ، در دادگاه مطرح نمایید و