مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ملكی

باسلام، من يكسال پيش يك ملكي را از فردي كه خود پيش خريد كرده بود خريده ام و تمامي ثمن آن را پرداخت كرده ام فقط مبلغ35 ميليون رو بعنوان وام گذاشتم و يك چك هم دادم تا اگر وام را نخواستم بنگاه چك را تحويل مالك دهد الان بعد يكسال و گذشت چندين ماه از زمان سند سازنده اصلي ادعا دارد كه من ديگر هيچ پولي ندارم و حتي شما بياييد هر هشت واحد مبلغ 4 ميليون بدهيد تا من پول نظام مهندسي را بدهم و سند را آماده كنم در ضمن اين آقا برای هر واحد مبلغ 50ميليون وام ساخت گرفته نمي دانم اگر اين پول را بدهيم بعد تصفيه وام را چگونه مي خواد انجام بده و اگر سود دوران مشاركتش كه تا حالا 22 ميليون براي هر واحد شده را نكنه بندازه گردن ما من در قولنامه با آن فردي كه خانه را خريده ام يك چك تعهد 190ميليوني هم ازشان گرفتم و در بنگاه است نمي دانم آيا بايد مبالغ اضافه را خودم به بانك بدهم و درصورت آماده بودن سند سند را بنامم بزند و بعد شكايت كنم و از چك فروشنده دوم ضررم را بگيرم يا اينكه اول شكايت كنم و فروشنده و سازنده را ملزم به تصفيه با بانك و خودم بكنم و همچنين الزام به صدور سند و نمي دانم آيا اين 4 ميليون براي نظام مهندسي را بدهم تا سند آماده شود بعد براي وام بانكي شكايت كنم

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام بهتر است قرارداد پیش فروش جهت اظهار نظر بهتر ارایه شود.

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی با توجه به اینکه موضوع تخصصی و قرارداد می باشد اظهار نظر مطلق دذر اینخصوص نمیتواند صحیح باشد لذا توصیه میشه ضمن ارسال کپی قرارداد و مبایعه نامه خود به احدی از همکاران، مشاوره تکمیلی را در اینخصوص بعد از مطالعه قرارداد خود دریافت نمائید.

یک وکیل

سلام " ارائه پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به سوال شما مستلزم رویت و مطالعه مبایعه نامه ، قرارداد مشارکت و سایر اسناد و مدارک مربوطه و مشاوره حضوری است .

یک وکیل

سلام. بهتر است مشاوره حضوری داشته باشیم تا با بررسی دقیق مدارک و اسناد شما بتوانیم بهتر رانمایی نماییم.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع ، توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام تا تعیین تکلیف شکایت مبنی برالزام به تنظیم سند هیچ وجهی نپردازید
شما می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده و یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید

سروش سلامیان

جناب آقای سروش سلامیان :

سلام ؛ موضوع حساس و نیاز به مطالعه دقیق اوراق قرارداد شما دارد . پیشنهاد می کنم مشاوره حضوری داشته باشید تا یهترین مسیر با نوجه به مدارک شما به شما پبشنهاد شود .