مشاوره حقوقی رایگان - جلسه استرداد طفل

باسلام
بنده سه روز دیگه دادگاه دارم با موضوع استرداد طفل
خانوم خودش و بدون دلیل قانونی و شرعی خونه رو ترک کرده بود و بچه رو هم نبرده بود
بعدش من بزرگای فامیلم رو جمع کردم که اونا هم بیان و بچه رو بدم به مادرش و قضییه هم حل بشه ببینیم چرا گذاشته رفته
ولی طرف خانوم و خودش نیامدند
بعدش رفتند با کلانتری اومدند و بچه رو با صورتجلسه کلانتری تحویل مادرش دادم
ولی جلسه دادگاه سرجاشه و پرونده رو مختومه نکردن و میگن باید شرکت کنید.
منم صورتجلسه کلانتری رو با یک لایحه کوچیک به شعبه فرستادم.
سوال:
1-من که بچه رو تحویل دادم دیگه چی رو میخوان رسیدگی کنند؟
2-آیا قانونا برا من مشکلی هست؟؟؟
3-امکانش هست توی دادگاه مساله دیگه ای هم مطرح بشه و رسیدگی بشه؟؟؟
4-جلسه تمکین ما رو هم به همون شعبه ولی در تاریخ دیگه ای ارجاع دادن، آیا امکان داره ابن جلسه مساله تمکین هم بحث بشه؟ یعنی من با مدارک عدم تمکین خانوم و آماده برم؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام باید قانونا
مشخص بشود که چه شخصی حضانت فرزند را دارد
خیر در این جلسه قاضی نمی تواند به موضوعات خارج از خواسته رسیدگی نماید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بهرحال باید در جلسه دادگاه شرکت کنید تا به موضوع دعوی رسیدگی شود