مشاوره حقوقی رایگان - رویت متن داخواست و طرح علت دعوا و تامین دلیل مطرح شده علیه اینجانب

باسلام و آرزوی سلامتی خدمت وکلای محترم و دوستان
پیامکی حدود 10 روز قبل با این مضمون دریافت کردم . دادخواست شماره ...ارسالی از طریق سامانه خدمات قضایی به شعبه ...شورای حل اختلاف مجتمع شماره ... ارجاع و با شماره پرونده ... و رمزشخصی ... ثبت گردید .
بنده مستاجر هستم زیرزمینی رو بعنوان انباری اجاره کردم به مدت یکسال که تقریبا پارسال تمام شد بعد از آن دوسال دیگر بصورت دستی پشت همان قرارداد خودم تمدید کردیم که یکسال دیگر از آن گذشته و یکسال از مدت قرارداد باقیست. حال موجر با ایجاد فشار به بنده خواستار تخلیه ملک پیش از موعد مقرر میباشد و گفته بود قانونی اقدام به تخلیه خواهد کرد و این پیامک برام اومد . قولنامه دست ایشون برای تمدید پشت نویسی نشده فقط قولنامه نزد من پشت نویسی و امضا کردیم جهت تمدید هر ماه هم اجاره به حسابش واریز کردم. سوال من اینجا اینست که ایشون میتواند با قراردادی که نزد خودش هست به دروغ طرح دعوی مبنی بر پایان قرارداد در سال قبل رو کرده باشد و به این وسیله و تامین دلیل بدون احضار بنده به دادگاه موفق به دریافت حکم تخلیه شود ؟ جایی در قانون مطالعه کردم که اگر حکم تخلیه صادر بشه حتی با اطلاعات دروغ موجر به دادگاه ، باید اجرا شود و دیگر مقامی قادر به ابطال آن نیست . من چطور میتونم از متن دادخواست و طرح دعوی موجر زودتر مطلع شوم و قبل اینکه حکمی صادر شود جلو دروغ و تزویرش را بگیرم ؟ از طریق ثنا هم متن دادخواست و دعوی برای مشاهده موجود نیست به شعبه مربوطه هم مراجعه کردم به من متن دادخواست و موضوع تامین دلیل رو ندادن تا در جریان قرار بگیرم . درخواست ثبت شده برای رسیدگی به آن شعبه ارجاع شده پس چطور برای مطالعه در اختیارم نذاشتن ؟ لطفا خیلی کامل راهنمایی فرمایید اقدامات بنده برای جلوگیری از عواقب بعدی که به ضرر من تمام نشود چیست ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر پرونده به شعبه ارجاع شده و پیامک برای شما آمده دادخواست و ضمائم آن در ثنا قابل دانلود است.
اگر ضمائم نداشت روز جلسه رسیدگی بیان کنید برای بررسی مدارک خوانده نیاز به مهلت دارید.
در صورت نیاز تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با تعیین شعبه در شورا میتوانید لایحه ایی با استناد به اجاره نامه خود تنظیم وبه شورا تقدیم نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با تعیین شعبه در شورا میتوانید لایحه تقدیم نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قرارداد اجاره عقد لازم است وامکان برهم زدن ان نیست مگر به حکم قانون

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به تمدید قرار داد اجاره به مدت 2 سال ، دستور تخلیه صادر نخواهد شد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

قرارداد اجاره عقد لازم است وامکان برهم زدن ان نیست مگر به حکم قانون

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
عقد اجاره لازم است و باید طبق آن عمل کرد