مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه بلاعزل

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت وکلای محترم

بنده پارسال برای تمام اموال و املاک خود وکالتنامه ای بلاعزل به یکی از اشنایان دادم

حال متوجه شدم که 3 دانگ از خانه بنده را بنام کسی دیگر زده است و بعد از کلی جر و بحث ، راضی شد که با هم به محضر بریم و وکالتنامه را باطل کنیم

سوال 1 : اگر ما باهم بریم محضر میشه وکالتنامه رو باطل کنیم ؟ یا چون بلاعزل هست نمیشه ؟

سوال 2 : الان میتونه قولنامه بنویسه و اون 3 دانگ دیگه هم که به اسم منه به کس دیگری بفروشه ؟ و اگر قولنامه کرد ، بعد از ابطال وکالتنامه اون قولنامه اعتبار دارد ؟

بعد از ابطال وکالتنامه ، میتونه با قولنامه سازی به تاریخ مثلا پارسال ، بقیه اموال منو به اسم خودش یا کس دیگری بزنه ؟؟؟؟

با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
وکالتنامه بلاعزل با توافق طرفین قابل ابطال است
بعد از ابطال وکالتنامه ایشان حق انتقال اموال شمت را نوارند وگرنه معامله فضولی تلقی وقابل ابطال است
اگر وکالتنامه جعل نماید به اتهام انتقال مال غیر وجعل قابل شکایت است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توافق یکدیگر امکان ابطال وجود دارد اما انتقال ملک دیگر قابل ابطال نیست باید اقدامات انجام شده را به شما اعلام نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متن وکالت نامه باید بررسی شود تا راه کار درست به شما ارائه شود .
در صورت نیاز تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله وکیل و موکل با توافق یکدیگر
می توانند وکالت نامه را ابطال نمایند
و بعد از ابطال وکالت نامه اگر وکیل مبایعه نامه تنظیم نماید و تاریخ مبایعه نامه را به قبل از ابطال وکالت بزند خریدار میتواند از شما شکایت نماید و دادخواست الزام به انتقال سند را مطرح نماید ولی موکل هم میتواند اثبات نماید که این معامله ، بعد از ابطال وکالت نامه ، منعقد شده است و ادعای جعل را نماید و