مشاوره حقوقی رایگان - فروش مغازه

پدرم 30 ساله پیش 5 تا مغازه داشت و 4 تا رو فرخت 1 ماند و چند سال نرفت مغازه بعد از چند سال گذشته وقتی که رفت مغازه طرفی که مغازه رو خریده بود اون یکی هم زده بود به نامش موقع مرگ پدرم به توضیح داد بعدش 4 سال گشتم دنبال طرف دیدم مغازه ها را فروخته چی کنم ممنون و سپاس

پاسخ ها :

علي اكبر يونسي

جناب آقای علي اكبر يونسي :

سلام
اگر مدرکی دال بر مالکیت دارین شکایت فروش مال غیر علیه فروشنده مغازه

ابراهیم قاسمی

ابراهیم قاسمی :

استان :

شکایت کیفری فروش مال غیر از فروشنده و خرید مال غیر از خریدار تنظیم و به دادسرای حوزه قضایی خود تحویل و پیگیری نمایید.ضمنا میبایست انحصار وراثت داشته و از مابقی ورثه وکالت در پیگیری داشته باشید اگر سایر ورثه همکاری نداشته باشند شما بتنهایی ذینفع بوده و حق پیگیری دارید

ابراهیم قاسمی

ابراهیم قاسمی :

استان :

سلام،ابتدا به ساکن شما می‌بایست گواهی انحصار وراثت از حوزه قضایی خودتان گرفته یا خودتان به تنهایی بعنوان ذینفع یا با اخذ وکالت از سایر وراث مبادرت به طرح شکایت کیفری فروش مال غیر به طرفیت فروشنده و خرید مال غیر بطرفیت خریدار به دادسرا تقدیم و پیگیری نمایید.