مشاوره حقوقی رایگان - فیشینگ ( کلاهبرداری اینترنتی ) هکر حرفه ای

سلام امروز شنبه ساعت 7 صبح یه پیام برای من اومد از پنل اس ام اسی قوه قضاییه که شما ابلاغیه دارید از دادگاه انقلاب اگر تا 24 ساعت اقدام نکنید حکم جلب صادر میشه برای ورود به سامانه ثنا روی لینک زیر کلیک کنید . آدرس لینک هم adl.ir بود منم قبلن یه پرونده تعلیقی داشتم اصلن شک نکردم گفتم شاید بخاطر همونه. زدم روی لینک یه اپلیکیشن برای من دانلود شد به اسم عدالت همراه با لوگوی قوه قضاییه. متاسفانه من به محض اینکه وارد اپ شدم ازم کد ملی خواست محیط همون محیط بود حتی نکات ایمنی هم نوشته بود همه چیو چک کردم واقعی به نظر میرسید اما به محض اینکه اطلاعات رو دادم حساب بانکیم 30 میلیون تومن توش بود و در کمتر از 1 دقیقه خالی شد.البته منم فوری شکایت کردم. سوال اول : چطور از پنل اس ام اسی قوه قضاییه تونسته استفاده کنه؟ سوال دوم :من که خودم صاحب حساب هستم با موبایل بیشتر از 2 3 میلیون نمیتونم کارت به کارت یا خرید اینترنتی کنم چطور بدون وجود کارت 30 ملیون در عرض چند ثانیه برداشت کرد؟
سوال سوم: با توجه به حرفه ای بودن این اشخاص ایا ما به پولمون میرسیم یا باید وکیل بگیریم و یا کلا قیدش رو بزنیم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
واقعا جای تاسف دارد که هم در رسانه ملی بارها ذکر شد و قوه قضاییه برای تمام مردم پیام ارسال نمود باز شما این اشتباه را نمودید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
پیگیری نمایید پلیس فتا حتما رصد وتحقیقات کامل خودرا انجام خواهد داد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. اپلیکشین و سایت هایی که شما وارد شده اید هیچ ارتباطی با سامانه های قوه قضاییه ندارد و جعلی و فیشینگ می باشد. در هر صورت شما میتوانید در دادسرا جرایم رایانه ای و پلیس فتا موضوع را پیگیری نمایید. با توجه به تخصصی بودن موضوع بهتر است وکیل بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیاز به وکیل نیست
شکایت خود را پیگیری کنید