مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حیاط به عنوان پارکینگ

با سلام
بنده مدیر ساختمان 5 واحدی هستم
طبقه همکف ما ظرفیت 3 ماشین دارد و اینکه با اعضا توافق شده که هر هفته 3 ماشین داخل باشد و 1 ماشین در خیابان پارک کند .
ولی یک حیاط 200 متری داریم که جای پارک حتی دو ماشین میباشد
4 واحد راضی هستیم که ماشینی که نوبتش در خیابان میباشد در حیاط پارک کند ولی 1 واحد ناراضی میباشد
آن واحد ناراضی طبقه همکف میباشد و به سمت حیاط درب نفر رو گذاشته
آیا می توانیم با گرفتن وکیل از حق این 4 واحد حمایت کنیم تا از حیاط به عنوان پارکینگ استفاده کنند ؟؟ یا اینکه حتی با یک شاکی هم نمیشه ؟
رای اکثریت مهمه ؟
و اینکه ان واحد نباید طرف حیاط در بگذارد ؟ مشاعات است

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق قانون
استفاده از مشاعات باید با اجازه همه مالکان باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
پارک در مشاعات باید با اذن هنه مالکین باشد ولز طرف دیگر هم شخص مذکور حق باز کردن درب نفر رو به سمت حیاط نداشته وباید با احازه سایرین این اقدام انجام میشده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان اجازه گذاشتن درب را ندارد و شما هم باید رضایت او را بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می بایست همه موافقت نمایند
اجازه در را منوط به پارک در پارکینگ نمایید در صورت عدم توافق می توانید از وی شکایت نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تصرف در مشاعات باید با اذن همه مالکان باشد ولی گذاشتن درب به حیاط نیز خود دارای ایراد قانونی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید همه مالکان مشاعی در ارتباط با هر تصرفی موافق باشند.