مشاوره حقوقی رایگان - سند خانه

سلام پدرم حدود 9 سال پیش خونه مون رو سند سیم سرب کرد بعد برای ساختش وام دریافت کرد 20 ملیون طبقه همکف و20 ملیون طبقه دوم اما مجبور شد وام طبقه دوم رو به نام برادرم بگیره و تمام این نه سال درسته وام بنام برادرم بوده اما تمام وامو پرداخت کرده حالا بعد از چند سال برادرم مدعی شده که این خونه من هست و هرکاری بخوام میکنم زن برادرم هم مادرم رو تهدید به قتل کرده و میگن خونه ماست درصورتیکه سند اصلی خونه بنام پدرم هست وحتی قبوض برق وگاز طبقه دوم هم بنام پدرم میاد امکانش هست از طریق قانونی رسیدگی کنیم و اثبات کنیم و اینکه میشه اونارو از لحاظ قانونی از خونه بیرون کنیم؟ مجازات تهدید به قتل و چاقوکشی چیه ؟ آیا بر اساس ادله کافی و شهود اعضای خانواده میتوان رفتارهای وحشیانه و تهدید هاشون رو پیگیری کرد ؟ چه مدت طول میکشه ممنونم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید به استناد شهود و..‌ شکایت نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

امکان اقدام حقوقی در خصوص ملک وجود دارد اما مشروط به اینکه سند به نام پدر شما باشد
در صورت نیاز به مشاوره از طریق مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید