مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام الاختیار بلاعزل

سلام و خسته نباشید، من از استان کرمان مزاحمتون میشم و ممنون میشم که به این سوالم جواب شفاف و واضحی بدید، من پدربزرگی دارم که مریض احواله، دکترا جوابش کردن، سه تا خونه بزرگ داره همینجا تو کرمان و کلی ثروت دیگه، یکی عمو و پنج تا عمه هم دارم من، بعدش ما که نوه های پدربزرگم محسوب میشیم چهار تا بچه ایم، سه تا خواهر دارم و خودمم که پسر هستم، یعنی سه تا دختر و یکی پسر که من هستم نوه های پدربزرگم هستیم، پدر من هم در قید حیات هست و زنده ست، خواهر بزرگم یه جورایی میخواد زرنگ بازی دربیاره و به هر طریقی شده پنهونی و مخفیانه ماها بره از پدرم وکالت تام الاختیار بلاعزل بگیره واسه ارث پدربزرگم، پدر من هم خیلی ساده ست و ممکنه وکالت تام الاختیار بلاعزل رو به خواهرم بده، میشه راهنماییم کنید که اگه بر فرض مثال خواهرم بره از پدرم وکالت تام بلاعزل بگیره؟ اونوقت چه قدرتی داره؟ آیا میتونه مثال حق بابامو نده که در اصل صاحب اصلی ارث پدرمه نه نوه های پدربزرگم که ماها هستیم و خلاصه بالا بکشه سهم پدرمو؟ و اگه کل سهم پدرمو بالا بکشه در اصل حق حقوق ما هم که در آینده از پدرمون بهمون میرسه هم بالا میکشه دیگه و کل ارث واسه خواهرم میشه، وقتی که سهم ارث پدربزرگمو گرفت یا نه؟ نمیشه؟ پدرم میتونه جلوشو بگیره اگه کار به اونجا برسه یا نه؟ ماها هم به عنوان فرزندان دیگه پدرم آیا میتونیم وکالت تام اختیار بلاعزل خواهرمو باطلش کنیم یا از طریق قانونی اعتراض کنیم بهش واسه بالا کشیدن احتمالی کل سهم پدرم؟ میشه کامل و اضح منو راهنماییم کنید؟ خیلی ممنونم ازتون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بستگی به متن وکالت دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام وکالت بلاعزل با فوت وکیل و موکل باطل میشود . وکالت بلاعزل
نشانه مالکیت نیست و برای انجام دادن امور اداری است مگر همراه با مبایعه نامه یا قرارداد باشد . وکالت بلاعزل فقط با شرایطی خاص ، قابل ابطال است . و ...
جهت مشاوره تماس بگیرید