مشاوره حقوقی رایگان - ارسال پیامک برای شخص متشاکی

سلام و خسته نباشید خدمت مشاورین عزیز. بنده چندروز پیش از شخصی درد فتر الکترونیک قضایی ثبت شکایت کردم و الان دو روز کاری از ثبت شکایتم میگذره خاستم بدونم پیامک برای متشاکی تا چند روز طول میکشه که فرستاده بشه؟؟
باتشکر

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. بستگی به حجم پرونده های شعبه دارد. تایم مشخصی ندارد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام زمان دقیقی ندارد حدوداً ظرف کمتر از یک هفته

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.نهایت تا یک هفته می رسد