مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل خرپشته به انباری در ملک شخصی

با سلام. من یک خانه سه طبقه دارم که کلا در اختیار خودم هست (ملک شخصی) میخواهم خرپشته را به به یک انباری با استفاده از ورق ام دی اف تبدیل کنم که پس از ورود به انباری به پشت بام وارد بشم. یعنی درب ورود به پشت بام درون انباری قرار بگیرد. ایا به لحاظ حقوقی ایرادی ندارد یا مشمول جریمه یا خلاف قانون است. تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
فعلا مشکلی نخواهید داشت ولیکن در زمان فروش واخذ پایانکار چون تخلف ساختمانی انجام داده ایید باید قلع وقمع نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تخلف و واجد ایراد است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر پایان کار
گرفته اید مشکل خاصی ندارد ولی اگر پایان کار نگرفته اید ، پایان کار به شما داده نخواهد شد مگر بعد از پرداخت جریمه ساخت غیرمجاز

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

برای گرفتن پایانکار به مشکل بر می خورید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تخلف هست و اگر شهرداری متوجه شود باید خراب کنید