مشاوره حقوقی رایگان - معافیت به دلیل انحراف بینی

با سلام. توی آیین نامه ای که تو سایت نظام وظیفه زده، بند مربوط به انحراف بینی به این شکل هست: شكستگی های قديمی بينی با تغيير شكل ظاهری صورت كه نياز به عمل جراحی داشته باشد: معاف از خدمات رزمی. بعد توی خیلی از سایت ها وقتی نگاه کردم دیدم عین بند بالا رو نوشتن فقط بجای معاف از خدمات رزمی نوشتن معافیت دائم !! میخواستم ببینم واقعا میشه با انحراف بینی که با عمل زیبایی میشه درستش کرد معافیت دائم گرفت؟ و یکی دیگه سوالم این که معاف از رزم جدای از خوبی هایی که داره میشه بگین ممکنه بدی ای هم داشته باشه یا نه؟ مثلا تو اینده بخاطر این معاف از رزمی که گرفته شده جایی مشکلی پیش نمیاد؟ ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام،1-احتمال معافیت شما خیلی ضعیف است. 2-هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.