مشاوره حقوقی رایگان - خسارت مادی و معنوی

باسلام. میخواستم بدونم اگر شاکی توسط دادسرا متهم را محکوم کند خسارت مادی و معنوی دست خود شاکی میباشد که مبلغ تعیین کند و از متهم دریافت کند یا دست دادگاه و ایا محدودیت دارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر شاکی باید درخواست خسارت را مطرح نماید و اگر شرایط قانونی مقرر در قانون را داشته باشد قاضی مبلغ خسارت را تعیین مینماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر در خواست خسارت موجه و قانونی باشد قاضی میزان آنرا با ارجاع به کارشناس مشخص می کند.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بنابر مستندات و دلایل شاکی دادگاه تصمیم خواهد گرفت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بستگی به موضوع دارد بعضا با ارجاع به کارشناس تعیین می گردد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خسارات وارده بر اساس نظر کارشناس توسط قاضی مشخص میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
سوالتان کمی گنگ است اما خسارات در نهایت با تصمیم قاضی,محترم صورت می گیرد.در صورتی که پاسخ خود را نگرفته و یا نیاز به مشاوره بیشتر در خصوص این سوال یا موارد دیگر دارید می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تمای بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما فقط درخواست میکنید میزان ان بر اساس کارشناسی تعیین میشود