مشاوره حقوقی رایگان - خسارت مادی و معنوی

سلام. چنانچه یک گیفت انار که کاربرد و ماهیت آن سنجاق سینه با متریال نمد است به لحاظ ظاهر شباهت به گیفت اناری که کاربرد آن جاسوییچی و متریال آن پلکسی است، داشته باشد آیا ادعایی مبنی بر شکایت حقوق مادی و معنوی وجود دارد؟
چون طرح شکایت گفته شده زمانی ثبت میشود که آن طرح نو و ابداع و ویژه باشد و کسی آن را ندیده باشد، در صورتی که انار ظاهر دیگری ندارد و بسته بندی آن نیز در فضای مجازی اشباع شده و فراگیر است؟

و صرفا شباهت ظاهری در انار و بسته بندی دیده میشود، نه در خود محصول و ماهیت اصلی آن .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان اقامه شکایت وجود خواهد داشت و موضوع بررسی خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی مورد هست باید کارشناسی شود