مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

"دادخواست شماره... ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه 634 مجتمع شماره سيزده شوراي حل اختلاف شهر تهران ارجاع و با شماره پرونده... و رمز شخصي ... ثبت گرديد"بنده دو هفته پیش درخواست دستور تخلیه داشتم بعد از دریافت این پیامک چه مراحلی در پیش دارم و چند روز دیگه باید به شورا بروم؟مستاجر بنده مدت هفت سال نشسته پارسال رو بدون تمدید و با افزایش 25 درصدی اجاره بهم ماهانه پرداخت کرده و امسال هم قصد بلند شدن نداره در حالیکه خودم به دلیل سکونت در شهریار و وقوع محل کار در تهران نیاز مبرم به واحدم در تهران دارم مستاجر مرد 40 ساله مجردی هست چقد امیدوار باشم به دستور تخلیه؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. با توجه به شرایطی که فرمودین با دفاعیات مناسب میتوانید دستور تخلیه بگیرید. برای پیگیری حضوری به شورا مراجعه نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت نیاز به مشاوره از طریق مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به علت نیاز شخصی دادخواست تخلیه فوری دهید. با مستندات.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما درخواست دستور تخلیه را مطرح نمایید و پول پیش را به حساب دادگاه ارسال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق مصوبه ستاد کرونا قرارداد اجاره با افزایش 20 -25 درصد خود به خود تمدید خواهد شد و نیاز به انعقاد قرارداد جدید نیست مگر در موارد استثنائات ( اگر موجر خودش مستاجر باشد و اثبات نیاز شخصی موجر ، اگر فرزندان ذکور موجر ازدواج کرده باشند و عقدنامه تنظیم شده باشد ، در صورت انتقال خانه مورد اجاره به ثالث و تنظیم سند در دفترخانه ، در صورت اثبات نیاز شخصی موجر و ...

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام تخلیه اجرا می‌شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به نیاز شخصی نی توانید تخلیه بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در این وضعیت هم خیلی از قضات دستور تخلیع فوری میدهند با ید ادله مناسب ارایه دهید