مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

سلام من حدود یک ماه پیش تصادف کردم سوار ماشین فامیلمون بودم دو تا ماشین از پشت زد بهمون من با امبولانس رفتم بیمارستان عکس گرفتم از کمرم اما گفتن چیزی نیست فامیلمون هم گف پس رضایت میدم بعد چند روز من متوجه شدم که فامیلمون اسم من را اصلا به عنوان سرنشین ماشین خودش ننوشته منم دیگه پیگیری نکردم گفتم حتما کوفتگی بوده خوب میشه
یه هفته بعد به دکتر متخصص مراجعه کردم و mri دادم ولی جواب طول کشید آماده بشه الان یه ماه از تصادف میگذره جواب mri رو که به دکتر نشون دادم دکتر گف انتهای کمرت دیسکت زده بیرون و دوهفته استراحت کن دارومصرف کن مجدد بیا حالا بعدش نمی‌دونم چی پیش میاد
از دکتر پرسیدم میتونم مجدد پیگیری کنم گف اره برو کلانتری شکایت کن می‌فرستت پزشک قانونی پروندتو باز جریان میوفته ولی چون اون فامیلمون اسم من را تو لیست سرنشین ها ننوشته فک کنم نتونم کاری کنم آیا با توجه به مدارک آمبولانس و همون بیمارستان که بعد تصادف رفتم و اینکه اون فامیلمون هم همزمان با من سوار آمبولانس شده بود چون اونم آسیب دیده بود یعنی پرونده هامون تو یه ساعت و یه مکان ثبت شده بود
به نظرتون میتونم پیگیری کنم حقمو بگیرم یا دستم به جایی بند نیست؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر شما باید شکایت نمایید و نامه پزشکی قانونی بگیرید و ...
و مهم نیست که اسم شما
به عنوان سرنشین ذکر نشده است از اورژانس استعلام میگیرند و مشخص خواهد شد که شما در خودرو بوده اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما زمانی که شکایت نمایید و درخواست دیه نمایید به شما تعلق میگیرد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شکایت مطرح نمایید و استعلام از اورژانس اخذ می گردد