مشاوره حقوقی رایگان - آیا میشود قرارداد فسخ کرد در صورتی که یکی از شرکا راضی به امضای قرارداد نباشد؟

با سلام، در یک قرارداد فروش ملکی، من و همسرم شریک هستیم، آیا خریدار می تواند درصورتی که من راضی به فروش منزل نباشم، با همسرم قرارداد ببندد؟ اگر من راضی به فروش نباشم آیا قرارداد فسخ میشود؟ یا همسرم میتواند قرارداد را فسخ کند و به خریدار بگوید که چون همسرم راضی به امضا قرارداد نیست پس معامله فسخ شود؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام 1-همسر شما می تواند سهم خود بفروشدو شما با خریدار شریک خواهید شد. 2- در مورد فسخ بستگی به شروط شما در شراکت با همسرتان دارد. اگر شرط نشده باشد شما و همسرتان حق فسخ ندارید.