مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند بدون پرداخت وجه

سلام. بنده و خواهر و برادرم ٣ واحد از آپارتماني را از برادرمان خريداري نموديم. مبلغ ٧٠٪‏ آنرا طي دو فقره چك پرداخت نموديم. (هريك باندازه سهم خودش) و ملك را تحويل گرفتيم. و الان در آن ساكن هستيم. پس از دو سال سند آپارتمان آماده شد و بنام ما منتقل گرديد. در هنگام انتقال سند بخاطر اينكه فروشنده برادرمان بود بصورت شفاهي قرار شد يكماه بعد پول بدهيم. اما الان بخاطر مسايل ارث كه اصلا ربطي به اين موضوع ندارد با اختلاف مواجه شديم. ما هم تتمه مبلغ را گرو نگه داشتيم تا برادم تكليف تمام ورثه را مشخص نمايد تا چنانچه حق ٤ خواهر و برادر را نداد ما هم از اين تتمه وجه حداقل به قسمتي از حقمان برسيم. سوال اينستكه آيا برادرم ميتواند درخواست الباقي وجه را بنمايد؟ و يا اينكه سند را باطل نمايد؟
توضيح اينكه، در مبايعنامه نيز قيد نشد كه تتمه وجه پس از انتقال سند و يا تاريخ مشخص و چكي هم داده نشده، چندين بار هم حكم و ريش سفيد گذاشتيم ولي برادرمان راضي نميشود كه اموال ارثيه كه كلا در اختيارش هست به بقيه بدهد، و با ادعاي زرنگي و ميگويد مال خودش است و همه ميدانند چون برادر ارشد بوده تمام اختيارات را از پدر خدابيامرز گرفته است. حتي به مادرمان هم سهمي نميده، و درخواست تخليه خانه را داده است. لطفا راهنمايي نماييد. بطور شفاف : ما بابت تتمه ثمن ميخواهيم نيمي از حق ارثيه را حداقل گرفته باشيم و الباقي هم اگر توانست بخورد. متشكر

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، 1-بله 2 -خیر ؛ شما دادخواست انحصار ورثه و تقسیم ترکه بدهید. و سپس می به نسبت طلب تان تهاتر نمایید

ابراهیم قاسمی

ابراهیم قاسمی :

استان :

سلام.این دو مقوله به یکدیگر ارتباطی نداشته.بیع اولیه صحییح واقع شده و سند میبایست منتقل میگردید.صرفا برادر شما حق مطالبه مابقی وجه از شما را دارد.در خصوص طلب شما از سهم الارث و بدهی شما به برادرتان میتوان تهاتر کرد .