مشاوره حقوقی رایگان - جعل عنوان

لطفا با استناد به ماده و تبصره قانون جعل برام توضیح بدین خیلی ممنون میشم.
سوال : بنده بعنوان کارگر برای کارفرمای خود برگه استخدام موقت امضاء کردم که فقط در قسمت بالا مشخصات خودم را با دست خط خودم حدود یکسال پیش نوشتم و مابقی جاها که شامل حقوق، عیدی، مدت قرارداد ولاغیر خالی است و پایین امضاء کردم بدونه تاریخ . ازش عکس گرفتم تو گوشیم دارم . آیا ایشان بدونه اطلاع و حضور بنده میتواند جای خالی را به دلخواه خود پر کند . بعنوان مدرک در اداره کار ارائه دهد یا از نظر قانون حکم جعل را دارد ؟ و مدت زمان تغییر نوشتن آیا با کارشناسی مشخص میشود؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اولاکه هرنوشته ای جعل نیست
شماچراسفیدامضاقراردادبستید؟
وقتی جای خالی راپرنکردید یعنی گذاشتیدکه کارفرماتون پرکنه چون نمیشه میزان حقوق ودستمزد وسایر موارددرقراردادکاررا ننوشت