مشاوره حقوقی رایگان - استرداد خودرو لیزینگی

باسلام. بنده سال85 خودرویی از لیزینگ ایران خودرو گرفتم از طریق خودروهای فرسوده. بنابه دلایلی از 60قسط 45تا قسطم را نتوانستم پرداخت کنم. درسال 94خودرو توقیف شد و منم به خواسته لیزینگ در دفترخانه وکالتی تنظیم کرده و به نام شرکت زدم. که شرکت از طریق مزایده بفروشد و مبلغ حاصله از فروش را از بدهی من کم کنند و مابقی بدهی مرا اعلام کنند. بعد از گذشت 3سال میگویند وکالتی وجود ندارد که من ماشین رو به نام شرکت زدم رفتم از دفترخانه کپی برابر اصل وکالت رو مجدد گرفتم و دادم به شرکت تا گفته هام رو ثابت کنم. الانم دو مرتبه میگن اون مسئول قبلی شرکت اشتباه کرده و حال شما باید بیاین ماشین رو ببرید. میخواستم بدونم چه باید کرد تا مشکلی برام پیش نیاد و اینکه شرکت میتونه حسابهای منو مسدود کنه و چک و سفته که نزد شرکت هستش. حکم جلب منو بگیره. باتشکر

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ماشین بگیر واقساط معوقه را پردخت کن. بعد از پرداخت اقساط چک ها وسفته را از شرکت بگیر. مشکلی پیش نخواهد اگر شما به تعهدات خود عمل کنید.نمی تواند حساب شما را بدون رأی دادگاه مسدود نمایدو یا شما را جلب کند.