مشاوره حقوقی رایگان - موضوع مقدم و موخر در اجرای دو حکم

با سلام و صلوات و عرض خسته نباشی خدمت وکلای گرامی... سوالم خدمت عزیزان این است: یک چهارم حقوق یک بازنشسته در ازای ضمانت وام از طریق حکم شورای حل اختلاف که درحق بانک سپه صادرشده کسر شده است... تاریخ صدور اجراییه مربوط به سال 97 است ولی از طرف دیگر از دادگستری اجراییه دیگری در رابطه با تحویل کل حقوق بازنشسته به طلبکاران وی صادر شده که مربوط به 4سال قبلتر از اجراییه مذکور میباشد که هنوز هم قابلیت اجرایی دارد... به نظر وکلای گرامی اگر به شورای حل اختلاف رجوع شود از این مرجع از اجرای حکم جدید جلوگیری میشود یا نه؟؟؟؟ با توجه به اینکه تاریخ حکم جدید چهارسال دیرتر میباشد؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، حکم مقدم اجراء می شود. و فقط یک یک چهارم حقوق شما توقیف خواهد شد.