مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

سلام وقت بخیر ما یک همسایه داریم که مادر پیری داره که مریض می باشد واز او نگه داری میکند ولی لازم به ذکر است که او هر روز مادر خودش را کتک می‌زند حتی بعضی مواقع ساعت 3نصفه شب از صدای زجه زدن مادرش که پسرش داشت کتکش میزد بیدار شدیم و حتی چندین بار بهشون گفتیم که اگه نمیتونه از این پیر زن مراقبت کنه ببره خانه سالمندان ولی او با لحنی کاملا بی ادبانه میگه به شما ربطی نداره خواهشمندم یه راهی به ما نشون بدین

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با اورژانس اجتماعي تماس بگيريد سريعا رسيدگي ميشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دعوای مزاحمت میتوانید ارایه دهید اما بهترین کار برای نجات پیرزن تماس با اورزانس اجتماعی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید با اوراژانس اجتماعی ویا سازمانهای مربوطه مثل بهزیستی هماهنگ نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حتما با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید.
یا به بهزیستی مراجعه کنید و حضوری موضوع را پیگیری کنید.
اگر پاسخگو نبودند با 110 تماس بگیرید و موضوع را اطلاع دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید به پلیس 110 تماس بگیرید