مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاعی

من دو دانگ از شش دانگ بنام همسرم کردم الان داخل اون زندگی میکنیم و ماهی 1500 به حساب ایشان جداگانه‌ای کرایه دو دانگ ولی جای اجاره نامه ثبت نکردیم بجز یک میلیون نفقه واریز میکنم میخواستم بدون ایشان میتونه در آینده شکایت کنه و تقاضای اجاره گذشته بکنه و خونه رو توقیف کنه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
در املاک مشاعی چنین مواردی امکان اتفاق افتادن ان می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اذعایی کردن شما رسید ویا پرینت واریزی ها رو ارایه میدید و رد میشوند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله میتواند شکایت نماید ولی شما هم میتوانید دفاع نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله میتواند شکایت نماید ولی شما هم میتوانید دفاع نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید بر اساس قرارداد های کتبی فیمابین طرفین موضوع به روشنی مورد تایید باشد در غیر این صورت امکان طرح دادخواست وجود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می تواند شکایت کند و شما هم در مقابل دفاع کنید.