مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه به قصد فرار از دین

سلام بند در تاریخ 16 /11 / 91 حکم قطعی از دادگاه گرفتم بر محکومیت شخصی . بعد صادر شدن اجرایه از سال 92 تا 96 طی چند نوبت حکم جلب و ورود به منزل گرفتم از دادگاه . ولی موفق به دستگیری شخص بدهکار نشدم. شخص بدهکار در تاریخ
26 /12 / 91 13 . یعنی یکماه پس از اینکه من حکم قطعی بر محکومیت او گرفتم . ملکی خریداری میکند . چون دادگاه طی چندین نوبت به من حکم جلب داد و روال قانون طی شد تا بتونم در سال 98 حکم توقیف اموال بگیرم و 3 دانگ از ملکی که بنام شخص بدهکار بود رو توقیف کنم . حالا دختر شخص بدهکار با صلح نامه به تاریخ سال 97 اومده میگه من ملک رو صلح کردم و مادرم مال نداره که شما بخواید بگیرید. صلح نام بدون تاریخ و دستی و بدون ثبت . صلح نامه عادی . . حکم دادکاه فعلی . میگه چون مشول زمان شده و شما چرا از سال 91 تا 98 اقدام به توقیف اموال نکردی . بدون اینکه از من بخواد اثبات بکنم که من طی این مدت به دنبال روال قانونی و حکم جلب بودم طی چندین نوبت . حکم بر رد دعوا داده . بدون حتی خوندن پرونده . چون من استناد کردم به ماده 47 و 48 اداره ثبت .

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

بخشی از سوال روشن نیست شما در قبال ادعای دختد محکوم علیه (بدهکار) چه دعوایی مطرح کردید ؟ قاعدتا طبق توضیحات شما معامله به قصد فرار از دین ثابت هست .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ظاهرا معامله به مال خود به قصد فرار از ادای دین محقق شده است
شما باید شکایت معامله به قصد فرار از ادای دین را مطرح نمایید و ظاهرا مشمول مرور زمان نشده است
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به مشاوره دارد از طریق پنل مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهترین و صحیح ترین نظر را بعد از رویت اسناد میتوان داد